Financieel

Hoe een umbraco website mijn leven heeft veranderd

Umbraco Website

Ik heb al jaren een klein en lokaal eigen bedrijf in een klein dorp in het zuiden van Nederland. Mijn passie al sinds dat ik een klein meisje was, was dat ik altijd al een bakker wilde worden. Na mijn middelbare school ben ik dus ook meteen de juiste papiertjes gaan halen om bakker te worden en na twee jaar had ik een eigen bakkerijtje in het centrum van mijn kleine dorpje. In deze tekst ga ik het hebben over waarom ik het zo leuk vind om bakker te zijn en over hoe een umbraco website mijn leven heeft veranderd. Blijf dus zeker lezen!

Umbraco Website

Waarom het zo leuk is om een bakker te zijn

Als klein meisje was ik altijd een moeilijke eter, het meeste eten wat mijn moeder maakte, lustte ik niet en daarom at ik veel brood als klein kind. Moeilijke eters kunnen vaak wel brood eten omdat brood zo neutraal smaakt. Dat is hoe mijn fascinatie met brood begonnen is. Ik vind het geweldig om mijn ingrediënten samen te zien komen tot een heel brood en ik vind de interactie die ik op een dagelijkse basis met klanten heb ook echt top. Het zijn van een bakker is na al die jaren nog steeds het leukste wat er is naar mijn mening.

Hoe een umbraco website mijn leven heeft veranderd

Alhoewel het dus echt mijn droom was om bakker te worden, waren de eerste paar jaren niet geweldig. Voor dat mijn bakker in het pand kwam, zat er een tandarts en veel mensen wisten eigenlijk niet dat er een bakker op het dorp zat. Ik moest dus mijn bedrijf promoten en ik besloot om dat te doen via een umbraco website. Deze website liet ik maken door professionals en daardoor zag het er top uit, na een aantal weken zag ik een groot verschil in aantal klanten door de site. Ik kan het aan iedereen aanraden.

Similar Posts