Financieel

Wat is een blockchain voor dummies?

Ontegenzeggelijk markeert de introductie van blockchain-technologie en de markt voor cryptocurrencies een nieuw hoofdstuk voor het wereldwijde web. U kunt zelfs miljoenen verdienen met cryptocurrency door gebruik te maken van beheerde investeringen. U kunt meer over beheerd beleggen leren door naar de Yieldt-website te gaan. Blockchain-technologie is het gemakkelijkst uit te leggen met een voorbeeld van een ouderwets grootboek of een meer actueel voorbeeld van een database. Stel je voor hoe het is als alle transacties die plaatsvinden worden bijgehouden in een grootboek of database die eigendom is van een centrale organisatie. Deze centrale organisatie heeft in principe de macht om transacties goed te keuren en af ​​te keuren, of erger nog, om mensen helemaal uit te sluiten van deelname aan hun transacties. Het is belangrijk dat u de centrale organisatie vertrouwt. Om het systeem te laten werken, moet u er blindelings vanuit kunnen gaan dat er geen transacties worden gewijzigd of toegevoegd volgens uw eigen belang.

Meer uitleg over Blockchain-technologie

Deze uitleg van blockchain technologie wordt uitgelegd als blockchain voor dummies. In het verlengde daarvan zorgt blockchain-technologie ervoor dat dit grootboek in handen is van elke deelnemer, terwijl toegevoegde transacties door elke deelnemer moeten worden goedgekeurd. Wanneer een pagina vol nieuwe transacties staat, voegt elke deelnemer deze pagina toe aan het orderboek en krijgt de pagina een unieke code. Deze unieke code wordt gebruikt om op de nieuwe pagina aan te geven waar je bent gebleven met transacties. Er ontstaan ​​als het ware blokken met transacties die een ketting vormen, je voelt het misschien al aankomen, maar op deze manier ontstaat er een blockchain.

Blockchain en cryptovaluta

Blockchain en cryptocurrencies zijn nauw met elkaar verbonden. Elke cryptovaluta maakt gebruik van blockchain. Het is mogelijk om een ​​andere blockchain te gebruiken waarop een cryptocurrency kan worden gebouwd. Ethereum is een perfect voorbeeld van een cryptocurrency die geen gebruik maakt van de bitcoin-blockchain. Ethereum heeft een blockchain-protocol dat fundamenteel verschilt van het protocol van Bitcoin op het gebied van betalingen en toepassingen. Met het Ethereum-protocol kan iedereen voortbouwen op de basis van de Ethereum-blockchain. Hierdoor zijn er duizenden cryptocurrencies ontwikkeld. Dus als u in crypto wilt investeren, is het zeer essentieel om de juiste cryptocurrency te kennen om in te investeren. U maakt echter gebruik van de service van vermogensbeheerders in Yieldt om u te helpen beleggen in cryptocurrencies.

Similar Posts