Financieel

Een 2e hypotheek voor verbouwing: een prachtige aanbouw

Er zijn genoeg redenen om je huis te willen vergroten. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding, een andere indeling van je huis willen of misschien wil jij je geliefde huisje gewoon helemaal niet verlaten terwijl je wel graag groter woont. Een uitbouw kan dat een goede oplossing zijn. Door je huidige huis te vergroten hoef je niet te verhuizen wat je een hoop tijd, geld en energie kan besparen. Nu denk je misschien: zit ik wel op zo'n enorme verbouwing te wachten? Dat kan tegenwoordig dus reuze meevallen. Wist jij dat je binnen één week tijd een volledige aanbouw aan je huis kan hebben?  

Een kant-en-klare-aanbouw 

Bij de meeste bedrijven die gespecialiseerd zijn in aanbouwen wordt de aanbouw van jouw huis volledig in de werkplaats gemaakt. Vooraf wordt de gehele uitbouw van A tot Z gemaakt waardoor het 'bouwpakket' bij jou thuis in een aantal dagen volledig in elkaar staat. En met alles bedoel ik dan ook echt alles; van wanden tot kozijnen en van elektriciteit tot aan het juiste lichtknopje. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om online jouw aanbouw te ontwerpen. Zo hoef jij dus niet op een aannemer te wachten of bang te zijn dat de kozijnen-plaatser zich ziekmeldt. Door online al je wensen door te geven weet de opdrachtgever precies wat jij wilt.  

Berekening maximale hypotheek voor jouw aanbouw 

Ondanks dat een aanbouw vaak voordeliger is dan verhuizen kost een aanbouw natuurlijk wel geld. Wellicht heb jij wel niet zo'n grote spaarpot om dat in één keer helemaal te realiseren. Een 2e hypotheek voor verbouwing kan dan heel handig zijn. Door een berekening maximale hypotheek te doen, weet je dan ook gelijk hoe hoog jouw 2e hypotheek voor verbouwing maximaal kan zijn. Wel zo handig om te weten! 

Wat kun je nou met zo'n aanbouw? 

Een aanbouw aan je huis is populair. De meeste mensen kiezen voor een aanbouw omdat ze hun fijne huisje liever niet willen verlaten. Door een aanbouw wordt er in een handomdraai ineens een stuk meer ruimte gecreëerd. Niet alleen omdat er letterlijk meer leefruimte wordt gevormd maar ook omdat de meeste aanbouwen (deels) uit glas bestaan. Door meer glas toe te voegen in de vorm van ramen of een pui wordt er veel licht gecreëerd. Dit vele licht zorgt voor een groter gevoel van je woonkamer of keuken. Daarnaast zorgt meer licht voor een betere verbinding met buiten. Binnen zitten maar toch met het gevoel van buiten!  

Similar Posts