Nieuws

Geen kosten bij geen resultaat incassobureau

Vele mensen zijn wel eens in de situatie gekomen dat een klant niet op tijd betaald. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar is een oplosbare situatie. Je kunt een betalingsherinnering of een aanmaning geven. Als deze niet hebben geholpen is het tijd voor de volgende stap. Je komt terecht bij een incassobureau. Deze gaan ervoor zorgen dat de bedragen van de openstaande facturen alsnog worden betaald. Credifin doet dit met een bepaald beleid, namelijk incasso no cure no pay. Wanneer er helaas geen resultaat is geboekt hoef jij niks te betalen. Zo loop jij geen kostenrisico. 

Wat houdt het beleid precies in?

Het No Cure- No Pay-incasso beleid is zeer simpel uit te leggen. Het voorkomt namelijk eventuele kosten als het traject niet is gelukt. De kosten worden altijd in rekening gebracht bij de klant, met de daarbij horende verschuldigde wettelijke rente. Als de klant ervoor kiest om het totale bedrag alsnog te betalen ontvang jij meer dan het bedrag van de openstaande factuur alleen. Zo worden de incassokosten van dit totale bedrag afgetrokken, maar worden de hoofdsom en de wettelijke rente vervolgens volledig naar je overgemaakt. 

Makkelijk en snel een incasso indienen

Naast het No Cure, No Pay-incasso beleid heeft een incasso indienen bij Credifin Nederland nog meer voordelen. Het begint bij het aanmaken van een account. Dit is erg snel en makkelijk te doen. Daarnaast is het indienen van een incasso ook zeer makkelijk en snel. Na het inloggen kun je de openstaande factuur of facturen indienen. Daarna gaat Credifin Nederland voor jou aan de slag om het bedrag binnen te halen. Na een controle van de factuur en de documentatie daarvan, sturen zij al gelijk een SMS, brief of aangetekende e-mail. Dit hele traject is 24/7 te volgen via jouw eigen online dossier. Zo heb jij altijd de mogelijkheid om te kijken hoe het gaat. 

Similar Posts