Financiën en Verzekeringen

Wilt u info inwinnen over de kosten voor de verkoop van een woning?

Al een geruime tijd denken wij erover na om ons huis te gaan verkopen om ons vervolgens definitief te vestigen in Portugal. Onze oudste en haar gezin wonen al enige jaren in Portugal en sinds wij met pensioen zijn, verblijven wij een groot deel van het jaar in ons huis in Portugal. Niks bindt ons meer aan Nederland behalve dan dat onze zoon en nog een dochter hier wonen. Echter komen zij met enige regelmaat naar Portugal. Afgelopen weekend hebben we de knoop doorgehakt en ons besluit om naar Portugal te emigreren staat vast. In Portugal hoeven we nagenoeg niets te regelen voor onze komst. Hier in Nederland is het een ander verhaal, naast alle zaken die hier afgesloten moeten worden om vervolgens in Portugal weer opgepakt te worden, zullen we ons huis moeten verkopen. Het is al even geleden dat we te maken hadden met de verkoop en aankoop van een woning en we weten dat er sinds die tijd een hoop veranderd is in makelaarsland. Wat betreft de kosten voor de verkoop van een woning is veel veranderd. Om ons enigszins in te lezen over de meest grote veranderingen op het gebied van huizenverkoop, zijn we op het internet informatie gaan halen. Allereerst zijn we op het internet gaan zoeken naar ‘kosten verkoop woning’, dit omdat we hebben vernomen dat hier nogal eens een groot verschil in kan zitten. Het zoeken naar kosten verkoop woning leverde ons een aantal nuttige sites op. De site die voor ons het meest nuttig was, was de site makelaarkosten.nl. Op deze site staat erg veel informatie en ook over de kosten voor de verkoop van een woning. Al heel snel werd ons duidelijk dat wat de kosten voor de verkoop van een woning betreft, veel valt en staat met de makelaar. Uiteraard willen we de kosten voor de verkoop van de woning zo laag mogelijk houden. Door deze site weten we nu waar we op moeten letten als we de kosten voor de verkoop van onze woning binnen proporties willen houden. Zonder deze site zouden we niet zoveel kennis hebben opgedaan.

Dit is de site waar u zijn moet als u alles wilt weten wat betreft de kosten voor de verkoop van een woning

Wanneer u besloten heeft uw woning te koop aan te bieden, dan wilt u uiteraard met een betrouwbare partij in zee gaan, een partij die er voor uw belangen is en waar u een acceptabel bedrag aan courtage betaald. Deze site biedt u alle handvaten om tot een goede keus te komen.

Wilt u een afspraak inplannen? 

Dankzij de website makelaarkosten.nl, hebben wij een fijne partner gevonden die de verkoop van onze woning gaat regelen. Van tevoren gemaakte afspraken zorgen voor soepel lopend proces. Wij zijn dan ook erg te spreken over deze site omdat:

  • Zij ons van een goed advies hebben voorzien.
  • Zij nette prijzen hanteren.
  • Zij een prima dienst verlenen.

Mocht u vastgoed willen verkopen en u zoekt een betrouwbare makelaar, dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen.

Similar Posts