Financieel

Wanneer krijg je een BKR registratie?

commercieel vastgoed kopen

Er zijn bedrijven die je kunnen helpen met vragen over een BKR registratie. Bijvoorbeeld de volgende vragen. Heb ik een BKR registratie? Hoe kom ik aan een BKR registratie? Hoe lang blijft een BKR registratie? Kan ik mijn BKR registratie ook laten verwijderen? Hier zijn ook diverse andere websites over te vinden, of je kunt een expert uit jouw buurt vragen naar de mogelijkheden. Normaliter krijg je een BKR registratie als je schulden hebt. Dit gaat niet om twee euro die je nog aan de buurvrouw terug moet geven. Wel om bedragen die meer dan 250 euro zijn. Daarbij geldt ook nog dat het krediet langer dan één maand moet lopen. Een voorbeeld is een auto die je in termijnen betaald. 

De nadelen van een BKR registratie

Wanneer een BKR registratie? Dat kan bijvoorbeeld als jij niet meteen een groot bedrag kan missen, maar wel iets nieuws nodig bent. Dit kan een nieuwe fiets of laptop zijn voor je studerende kind of voor jezelf. Of als je auto plotseling kapot gaat en je in een afgelegen plaats woont zonder openbaar vervoer of supermarkt. Op zich is een BKR registratie dan geen probleem. Het kan je wel in de weg gaan zitten als je een lening wilt afsluiten of als je een hypotheek wilt om een huis te kopen. 

Help ik heb een studieschuld 

Wat je tegenwoordig vaak ziet is dat dat starters kampen met een enorme studieschuld. De huizenprijzen worden hoog, ook voor studentenkamers, en vanwege de inflatie zijn boodschappen voor studenten ook bijna niet meer te betalen. Ze willen echter ook nog wat geld overhouden om wat leuks te doen. Wat daar ook nog eens bij komt kijken is dat je met een studieschuld heel erg gekort kan worden op een hypotheek. Ook al heb je ondertussen een hartstikke goede baan en betaal je netjes elke maand je aflossingen aan “ome” DUO. 

Bron: https://www.dynamietnederland.nl/

Similar Posts