Financiën en Verzekeringen

Snel en zeker van je woning af?

Cito Vastgoed

Heb je eenmaal de beslissing genomen dat je de woning wilt verkopen zonder makelaar dan moet dit natuurlijk ook zo snel mogelijk gebeuren, maar er is nog wel wat achterstallig onderhoud binnen in de woning. Bij een makelaar brengt de woning dan misschien niet op wat je hoopt, maar Cito Vastgoed koopt allerlei soorten woningen. Heeft je woning een opknapbeurt nodig, is dit geen enkel probleem. Woningen, appartementen, vrijstaande huizen kunnen allemaal worden gekocht.

Cito Vastgoed

Huis met inboedel

Het kan iedereen overkomen, plotseling overlijdt er iemand en je erft een woning inclusief de gehele inboedel. Het is erg veel werk als je eerst de woning helemaal leeg moet maken voor je deze verkoopt. Cito Vastgoed koopt de woning van je inclusief de inboedel. Op deze manier hoef je niet te slepen met meubels en alle andere spullen uit de woning, wist je dat het zelfs mogelijk was om de woning weer terug te huren na verkoop? Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van woningen verkopen bij de vastgoedmakelaar.

Verzilver je overwaarde

Heb je zoveel overwaarde op je woning, dat het interessant is om dit te verzilveren? Maar aan de andere kant wil je ook niet verhuizen en in de woning blijven wonen, bij Cito Vastgoed zijn daar mogelijkheden voor. Zij kopen de woning zodat jij de overwaarde kunt benutten, en huurt de woning daarna van de vastgoedmakelaar. Op deze manier benut je optimaal de overwaarde van de woning, en woon je nog steeds in het huis waar je wilt wonen. Een perfecte situatie wanneer je geld nodig hebt voor een grote aankoop.

Similar Posts