Financieel

Je woning voor een goede prijs verkopen

verkoopmakelaar Amsterdam

Een huis verkopen doe je niet zomaar, vaak koop je er een ander huis voor terug waardoor je er wel een goede prijs voor wilt krijgen. De verkoopmakelaar Amsterdam kan je begeleiden in dit hele proces, van het aanbieden van de woning tot de daadwerkelijke verkoop. Aan de hand van de omgeving van je woning, en natuurlijk de staat van de woning wordt een waardebepaling gemaakt voor de verkoop. Hierna begint het belangrijkste onderdeel voor de verkoop, en om kandidaten te trekken. De presentatie van je woning, door middel van bijvoorbeeld foto’s en teksten.

verkoopmakelaar Amsterdam

Presenteren van je woning

Je kan je woning op verschillende manieren presenteren, verkoopmakelaar amsterdam  kan alles uit de kast halen voor je om je woning zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. Het inzetten van een drone is zelfs mogelijk om je woning van bovenaf te filmen en vast te leggen. Hierdoor krijgt de geïnteresseerde een goed beeld van je woning en de buurt waar de woning staat, is er een aantrekkelijke presentatie dan wordt deze op bijvoorbeeld Funda gepresenteerd. Willen mensen een bezichtiging dan worden deze ingepland. De makelaar zorgt voor een feilloze bezichtiging waarbij alle vragen worden beantwoord.

Advies bij een bod

Is er tussen de geïnteresseerde iemand die een bod wilt doen op je woning, dan volgt er van de verkoopmakelaar amsterdam een advies. Hierbij wordt alles verteld over de mogelijkheden van het bod, het contact naar de eventuele kopers verloopt via de makelaar. Ga je akkoord met het bod, dan kan er een koopovereenkomst worden opgemaakt welke door beide partijen wordt ondertekend bij de notaris. Is de overeenkomst getekend dan zal de verkoopmakelaar het proces verder in goede banen leiden. Door de jarenlange ervaring van fransenkroes.nl, weet je zeker dat je professioneel je woning kunt verkopen maar ook kopen.

Similar Posts