Financieel

American factoring is een geweldige uitkomst

American factoring

American factoring is een geweldige manier, om toch op tijd jouw facturen te hebben betaald. Bij dezeAmerican factoring vorm koopt een factormaatschappij jouw factuur en komt daarmee in het bezit van het vorderingsrecht. Finqle is zo een bedrijf die jou hiermee kan helpen. Zelf ben ik een zzp’er en heb dit zelf ondervonden hoe het is om geen betaling op tijd te mogen ontvangen. Vooral toen een grote klant opeens niet tot betalen overging. Dit waren hele zware tijden voor mij, omdat ik zonder deze betaling ook niet verder met mijn bedrijf kon gaan. Helaas zijn wij toen bij de rechtbank terecht gekomen en hier heb ik uiteindelijk mijn geld kunnen krijgen. Had ik eerder de hulp van dit bedrijf kunnen inschakelen was eer voor mijn bedrijf niets aan de hand geweest.

Dankzij American factoring is er een last van mijn schouders gevallen

American factoringNadat ik het bedrijf Finqle had ingeschakeld hoef ik niet lang meer op mijn geld te wachten. Voordeel is dat ik nu makkelijk al mijn facturen online hierheen kan sturen. Nu is het een kwestie van mijn rekeningnummer verwijderen op een nota en hierop vermelden dat ik dit aan een ander bureau heb uitbesteed. Dit is wettelijk verplicht en daarom is het belangrijk om dit op een de nota te vermelden.

Vanaf het moment dat ik deze manier kan gebruiken om toch aan mijn geld te komen, lopen mijn zaken bijzonder goed. Behalve dat het voor mijzelf een stuk rustiger is, weet ik precies wat er op een dag binnen komt. Hierdoor hoef ik mij geen zorgen te maken als ik zelf nieuwe aankopen wilt doen. Nu hoef ik namelijk niet te wachten tot ik een betaling heb ontvangen. Want door middel van deze manier mijn facturen uit te besteden, heb ik binnen 24 uur de betaling al binnen.

 

 

 

Similar Posts